- Міський голова
- Перший заступник міського голови
- Заступники міського голови
- Секретар ради
- Керуючий справами (секретар) виконавчого комітету
- Рішення сесій
- Проекти рішень сесій та порядки денні
- Результати поіменного голосування
- Депутати міської ради
- Постійні депутатські комісії
- Інформація про місто
- Програми
- Міські перевезення
- Інформаціний довідник
- Очищення влади
- Звернення громадян
- Доступ до публічної інформації
Інформація щодо СУБСИДІЙ







ВКГ
Полонське підприємство водопровідно-каналізаційного господарства Адреса: м.Полонне, вул.Шевченка,10 Керівник: арбітражний керуючий, керуючий санацією Коляда Володимир Ілліч тел.: 3-41-08 Бухгалтерія: головний бухгалтер - Осьміна Світлана Альфредівна ел.почта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду Режим роботи: Понеділок-пятниця: 8.00-17.00 Обідня перерва: 12.00-13.00 Послуги що надаються підприємством: Централізоване водопостачання та водовідведення. Тарифи на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення: Для споживачів бюджетної сфери: Водопостачання – 8,22грн. за 1 м. куб. Для споживачів госпрозрахункової сфери : Водопостачання – 7,15грн. за 1 м. куб. Для споживачів смт Понінка : Водопостачання – 7,15грн. за 1 м. куб.
РОЗРАХУНКОВІ ВИТРАТИ ВОДИ Розрахункові (питомі середні за рік) добові витрати води в житлових будинках, л/добу на одного мешканця:
Розрахункові (питомі середні за рік) добові витрати води:
1. Значення розрахункових витрат води встановлені для основних споживачів і включають всі додаткові витрати (обслуговуючим персоналом, душовими для обслуговуючого персоналу, відвідувачами, на прибирання приміщень тощо). Споживання води в групових душових і на ножні ванни в побутових приміщеннях виробничих підприємств, на прання білизни в пральнях і приготування їжі на підприємствах громадського харчування, а також на водолікувальні процедури у водолікарнях і приготування їжі, що входять до складу лікарень, санаторіїв, належить враховувати додатково. 2. При неавтоматизованих пральних машинах у пральнях і при пранні білизни із специфічними забрудненнями розрахункову витрату гарячої води дозволяється збільшувати на 30 %. 3. Приведені розрахункові витрати води на поливання встановлені у розрахунку на одне поливання. 4. Витрати води на виробничі потреби, що не вказані в таблиці, слід приймати у відповідності з технологічним завданням та вказівками з будівельного проектування підприємств окремих галузей промисловості. 5. Для споживачів води цивільних будівель, споруд та приміщень, що не вказані в таблиці, норми витрат води слід приймати згідно з даним додатком як для споживачів, аналогічних за характером водопостачання. 6. На підприємствах загального харчування кількість страв (Ц), що реалізується за один робочий день, визначається за формулою: Ц -2, 2 • п • т • Т- у , де п- кількість посадочних місць; т- кількість посадок, що приймаються для їдалень відкритого типу та кафе - 2; для студентських та їдалень при підприємстві - 3; для ресторанів - 1,5; Т- час роботи підприємства загального харчування, год; у - коефіцієнт нерівномірності посадок протягом робочого дня, що приймається для їдалень та кафе, - 0,45; для ресторанів - 0,55; для інших підприємств загального харчування допускається при обґрунтуванні приймати у = 0,17 ^ 1,0. |